BRAND MANAGER

Uz kreativnu priču dizajna i vizuala koji čine jedinstveni Image pojedine fizičke osobe, tvrtke, njezine usluge ili proizvoda, vrlo je važna uloga Brand Managera koji će voditi projekte, kampanje, usmjeravati i pozicionirati najbolje moguće u društvu. Uloga Brand Managera jest da fizički prenosi cjelokupnu vizualnu komunikaciju na najbolji mogući način. Zato je ključno da se odabrana osoba poistovjećuje s tim proizvodom ili uslugom, odnosno da ju živi i kreira kao svaku drugu koja je u njezinoj kreativnoj i energetskoj moći.

Ukoliko je ta osoba utjecajna u društvu, posjeduje intuitivnu sposobnost i jednako takvo djelovanje tada je promjena, redizajn ili stvaranje novoga zajamčen uspjeh u pozitivnom smjeru, pa tako i finalnom ishodu. Brand Manager brine o dojmu koji se stvara na društvenim mrežama (pročitaj Društvene mreže), u tiskanim izdanjima, i općenito u pojavljivanju u javnosti. To je osoba koja komunicira s užim timom suradnika ne bi li se pravodobno i jedinstvenim karakterom u estetskom i funkcionalnom smislu organizirao pojedini projekt (pročitaj Vjenčanje i Događaji). Također, to je karika s kojom se dogovara tema i sadržaj snimanja spota, reklame, kampanje, ili ostalih pojavljivanja na tržištu kojima se stvara naklonjenost ciljane skupine. Brand Manager je suradnik, iz tog razloga ta osoba nije dio ‘In House’ garniture zaposlenika, čime joj se ne osigurava radno mjesto, ili neke treće stavke prema pravilima poslovanja.

Zadaća Brand Managera je okupiti ne one najbolje koji postoje na tržištu, već one koji će najbolje prikazati kreativnu priču za koju su odabrani. Danas, kad postoji velika zasićenost istoga ili sličnoga na tržištu ideja je jedinstvenim spojem mjesta, odabranog trenutka i tematike, vizualizirati klijenta kojem se posvećuje usluga i energija WISH & WONDER ® kreativne moći. Revitaliziranjem usluge ili proizvoda, unošenjem minimalnih promjena u poslovanju (pročitaj Poslovno Savjetovanje) pojedinac ili tvrtka može promijeniti svoj Image do temelja, što unosi novu pozitivnu snagu i dobit ne samo prema ciljanoj skupini, već i unutar poslovne okoline, točnije među zaposlenike. ©