VJENČANJE I DOGAĐAJI

Došao je Vaš dan iz snova — dan kada svi žele ispuniti Vaše želje i ostvariti čudesne snove. Ali prije svega Vi morate taj dan učini posebnom pričom i osmisliti ga tako da je neviđen, a s druge strane da Vas prezentira u najboljem i najljepšem mogućem svjetlu. Svaki san se može pretvoriti u stvarnost, a svaka stvarnost, bilo vjenčanje ili neki drugi događaj, može biti personalizirana do najmanjih detalja kako u komunikacijskom smislu tako u predmetima i ukrasima.

Kad se osmišljava tema nekog događaja tada je vrlo bitno postaviti temeljne i specifične jedinice, ali ne i kreirati do kraja priču, jer je poanta da se mjesto i vrijeme u sinergiji s dizajnom i Vama oblikuju u jedinstveni prikaz koji će bilježiti kadrovi. Komunikacijski detalji u vizualnom smislu i u materiji trebaju biti ogledalo Vas samih, tvrtke, usluge i specifične teme kojom se bavimo. Svaki trenutak može biti trenutak za pamćenje ukoliko je s jedne strane dovoljno nenametljiv, a s druge strane dovoljno moćan. A upravo to čini individualni pristup u stvaranju ambijenta i dakako kreativne priče, koje su zajedno energizirane WISH & WONDER ® jedinstvenim karakterom. Svako vjenčanje i svaki događaj može biti isječak koji nalikuje kadru iz neke bajke, a isti može biti tematski ili specifično arhiviran.

Događaji koji se stvaraju mogu biti poslovnog, osobnog, propagandnog ili nekog drugog tematskog karaktera, gdje je objedinjeno najbolje iz gastronomije, vizualnih komunikacija, dekoracija, trećih umjetnosti i sl. Tematski Dress code, glazba, delicije i estetika pozivnica kojom ćete akcentirati svoj poseban dan su ključni elementi za stvaranje jedinstvenosti. Primarni dizajn događaja objedinjuje tiskane materijale u obliku komunikacije prema ciljanoj skupini. Sekundarni dizajn događaja odnosi se na primarnu grupu, ali i osmišljavanje teme ambijenta, Dress code i općenito estetiku tog trenutka za pamćenje. Tercijarni dizajn je cjelokupna slika prethodnih dviju kategorija i dodatka usluga za koji je potreban Manager, a odnosi se na gastro, zabavne, umjetničke (glazbene, plesne,...) i razne druge potražnje koje su specifične te kao takve doprinose neponovljivoj i jedinstvenoj slici događaja koji možemo nazvati ‘teatar’.

Događaj koji kreirate može biti personaliziran do najsitnijih detalja Imagea u obliku monograma, natpisa, znaka ili logotipa (pročitaj Vizualni identitet). Također, kad se kreiraju vizualne komunikacije i jednaki takvi Online ili tiskani materijali, tada treba voditi brigu o svakom detalju jer će svi zajedno objedinjeni (pročitaj Branding) odašiljati poruku Vaše tvrtke, osobnosti i stavova ne samo taj dan, već dugoročno. Pozivnice, zahvalnice, diplome, menu, plakati, stolni detalji, vizualne digitalne prezentacije, pokloni,..., samo su neki od propagandnih materijala koji čine Image Vašeg poslovanja ili nekog drugog specifičnog događaja. Velike obljetnice, događaji i poslovni uspjesi se pamte. Zato je vrlo bitno, ukoliko to okolina omogućuje, djelovati najbolje moguće i stvoriti energetsko nabijeni prostor pred Vašim postojećim i mogućim potencijalnim klijentima. Pozitivno je spajanje s drugim jednako moćnim na tržištu u vidu samopromocije, humanitarnog djelovanja, i sl. (pročitaj Brand Manager). ©